Schilderwerk

Onderhoud Scheerder is een schildersbedrijf dat is gevestigd in Elst. Het werkgebied is de regio Arnhem, Nijmegen, dat is ongeveer een straal van 25 km rond Elst. We kunnen een breed scala van schilderwerk aanbieden. Lakwerk binnen en buiten. Ook alle soorten wandafwerking, latexen met de rol, latexspuiten, behangen met gewoon behang en glasvezel behang, stucwerk, spack, spachtelputz etc.
Verder staan we bekend voor het leveren van een goede kwaliteit.

Kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is het uitgangspunt. Vraagt u daarom gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw schilderwerk, we maken die graag voor u.

We werken voor zowel particulieren als bedrijven. Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen of gewone huizen. Ook fabriekspanden en kantoorpanden worden vaak door ons keurig afgewerkt.

Omdat het bedrijf klein is, is er veel persoonlijke aandacht en overleg, kortom een goede en persoonlijke service.
Ons motto is: “We doen het goed of we doen het niet”. We staan voor kwalitatief hoogstaand werk.
Verhuizingen en verbouwingen, al die momenten dat uw woning of bedrijfspand netjes moet worden afgewerkt, dan bent u bij Onderhoud Scheerder op het juiste adres.

Onderhoud Scheerder werkt uitsluitend met de modernste verfproducten en stelt daaraan maximale kwaliteitseisen. Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming en een langdurig glansbehoud. Natuurlijk wordt er binnenshuis alleen gewerkt met oplosmiddelarme produkten, geheel volgens de arbo-wet.

Onderhoud Scheerder; we zijn specialisten in alle soorten wand en hout afwerking. Informeer gerust naar onze prijzen. Ook komen we graag bij u langs om samen de werkzaamheden te bespreken. Het is altijd prettig voor u om kennis te maken met degenen die de werkzaamheden gaan uitvoeren. Dus bel of mail gerust voor het maken van een offerte.