Schilderwerk en onderhoud Scheerder – Over ons

Schilderwerk en onderhoud Scheerder

Schilderwerk en onderhoudScheerder is een jong dynamisch bedrijf uit Elst (GLD) waar vakmanschap, flexibiliteit en duurzaamheid op de eerste plaats staan.
Wij zijn een klein bedrijf wat gespecialiseerd is in Schilderwerk en onderhoud en staan door onze ruime ervaring en vakkundigheid garant voor een uniek kwaliteitsproduct.
Doordat wij een klein maar groeiend bedrijf zijn kunnen wij ons vakwerk afstemmen op al uw wensen en bieden naast een perfecte service ook zeer scherpe tarieven waardoor u ook in deze tijden kunt profiteren van echt vakmanschap en een zorgeloze uitvoering van uw opdrachten! Wij zijn  van mening dat schilderwerk en onderhoud meer is dan een likje verf aanbrengen.
In onze ogen is ons schilderwerk onderhoud plegen waarbij het belangrijk is dat vakbekwaamheid, liefde voor het vak, productkennis en een oog voor detail de belangrijkste basis ingredienten zijn.
Werkwijze

Door voortdurend te investeren in nieuwe technieken, milieu en veiligheid en doorgaand de kwaliteit van de producten en diensten te verbeteren tegen een scherpe en juiste prijs houdt schilderwerk en onderhoud scheerder voorsprong op de concurrentie.
Met behulp van moderne technieken staan wij garant voor vakkundige afwerking op zowel grote als kleinschalige schilderwerk projecten en brengen wij na een grondige inspectie van het project en een persoonlijk gesprek waarin al uw wensen besproken kunnen worden een duidelijke offerte voor u uit.
De grondige inspectie is een belangrijk onderdeel van de opdracht , er is immers geen 1 woning of bedrijfspand hetzelfde en het is dan ook van belang dat voor elke klus bekeken word hoe het aangepakt moet worden en welke materialen er gebruikt moeten worden.
Na de inspectie volgt een persoonlijk gesprek waarin we u al uw wensen bespreken en we de complete opdracht tot in de kleinste details op papier zetten.
De offerte word door ons opgemaakt en sturen wij u toe en bij akkoord kunnen we u klus gaan plannen.Staat het project er eenmaal weer gezond, strak en stralend bij dan nemen wij u (desgewenst) op in ons onderhoudscontract. Hierdoor blijft het project ook op langer termijn er stralend uitzien en heeft u weinig omkijken naar uw schilderwerk en reduceren de onkosten ook nog eens!
Onderhoud en Renovatie Scheerder is tevens uw adres voor :

• Zorgeloos en vakkundig vastgoedonderhoud en renovatie werkzaamheden
• Binnen Schilderwerk op zowel grote als kleine projecten (nieuwbouw en renovatie)
• Buiten Schilderwerk op zowel grote als kleine projecten (nieuwbouw en renovatie)
• Behang/Glasvlies
• Sauswerk
• Het leveren en plaatsen van glas
• Houtrot reparatie
• Advies op maat, denk hierbij aan kleuradvies of een vakkundige blik op uw huidige schilderwerk.
• inspectie van uw woning (zowel binnen als buiten)
• Onderhoudscontracten

Voor een uitgebreide uitleg over onze werkzaamheden kunt u kijken op onze ‘Diensten’ pagina

Persoonlijk Contact

Om goede en duidelijke afspraken te maken is persoonlijk contact tussen u en ons bedrijf voor ons van zeer groot belang.
Zo kunnen misverstanden voorkomen worden en kunnen wij u daarnaast ook nog adviseren en ondersteunen en zorgen we zo samen voor een open en prettige samenwerking.